perjantai 14. lokakuuta 2016

Tämä jäänee viimeiseksi blogi kirjoituksekseni. Huomenna alkanee reisuni päätös eli suunta kohti rakasta kotimaata Suomea <3 Jäähyväiset olivat kyllä sydäntä raastavat, kun tietenkin työkaverit mutta etenkin lapset tulivat läheisiksi. Ja kauheaksi teki vielä se ettei ne pikkuiset oikeen ymmärtäneet etten tule enää sinne. Minulle pidettiin pienimuotoiset läksiäiset, jossa laulettiin, annettiin läksiäislahja ja muistoksi kuvakooste juliste lapsista ja  tiimistä. 

Tänään kävin saattamassa toiset suomalaisopiskelijat juna asemalle ja itse kävin vielä kaupungilla ostelemassa muutamia asioita ja tekemässä kahvilassa lähtöselvityksen. Kävin vielä myös käppäilemässä pitkin kaupunkia ja urheilin jopa Wartburgin linnalle. Muuten aika mennyt pakkaillessa ja paninoidessa huomista liikkumista kohti lentokenttää :D Toivottavasti junamatka menisi tällä kertaa hiukan paremmin :) 

Päällimmäisenä mielessä on tästä reissusta kiitollisuus siitä, että oli mahdollisuus lähteä tänne ja sai kokea niin paljon uusia ja inspiroivia asioita sekä tietenkin oppia aivan älyttömästi kaikkea. Haikea on fiilis, koska vaikka olinkin sen viitisen viikkoa täällä  se vierähti ihan hetkessä! Ja suosittelen kyllä kaikille tarttumaan jos on mahdollisuus lähteä muualle maailmalle katsomaan miten siellä esim minun tapauksessa lastenhoito tapahtuu. :) ja jos kysytään lähtisinkö uudelleen jonnekin niin vastaus olisi ehdoton kyllä! 

Mutta kaikille kiitos ja näkemiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti