maanantai 19. syyskuuta 2016

Tänään sunnuntaina päätin lähteä patikoimaan kohti Wartburgin linnaa. Olin saanut selkeät ohjeet miten löydän tuolle tielle, jota kautta pääsee kävellen linnalle, mutta silti eksyin :D Heitin pienen alkulämmittely lenkin ennen varsinaiselle mäelle kipuamista. Itse henkilökohtaisesti nautin enemmän tästä luonnossa kävelemisestä kun itse määränpäästä, vaikka olihan sekin (siis linna) vaikuttava näky. Mäen päälle kipuaminen kyllä meni kunnon lenkistä ja onneksi olin ottanut vesipullon mukaan.

Kun pääsin itse linnalle, pohdin että koska englannin kielinen kierros oli jo mennyt, niin tyydyin vain museossa käymiseen. Tosin itse museossakin oli paljon nähtävää. Takasin päin lähtiessäni käväsin katsomassa vielä The Elisabethplan nimiselle aukiolle, jossa oli joskus ollut sairaala ja kappeli. 

Onnistuin eksymään vielä toisen kerran valitsiessani takasin tietä, kun ajattelin, että samaa polkua meneminen olisi tylsää, mutta tie veikin keskelle ryteikköä js jouduin tekemään u-käännöksen ja tyytymään tylsään jo nähtyyn polkuun.

Laitan tähän matkan varrelta napsittuja kuvia :)

(Lisään nämä kaksi edellistä blogimerkintää näin maanantai aamuna, koska netin kanssa on ollut hiukka probleemaa)






2 kommenttia:

  1. Hienot maisemat. Tulee ihan saksalaiset poliisisarjat mieleen :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa nähdä kuvia ja kuulla sun seikkailuista siellä! Sulla on niin reipas asenne kaikkeen :) Nauti ja opi kaikkea <3

    VastaaPoista