perjantai 30. syyskuuta 2016

Kivasti sain mahdollisesti joko päiväkodista tai kanssa-asujiltani flunssan jonka ansiosta alkuviikon podin kovaa yskää ja nuhaa ja sitten keskiviikkona päivällä jouduin lähtemään töistä kun olo meni sen verran kamalaksi. Tuolla päiväkodilla kyllä vilisee ties mitä pöpöä, kun joka toinen lapsi on jossain räkätaudissa. Sairastumista ehkä hiukan siivitti erään pikkusen aivastus suoraan naamalleni. :) sattui olemaan vielä sylissä etten päässyt pakenemaan tätä bakteeritulvaa. 

Eilen torstaina nosti komean 39 kuumeen, enkä meinannut saada sitä laskemaan pelkällä aspiriinilla, joten jouduin turvautumaan myös panadoliin. Noin ilta kuudelta kuume lähti laskuun ja siitä sitten illan ja yön olen saanut ihanasti hikoilla kuumetta pois. Toivottavasti jo huomenna olisi täysin kuumeeton päivä, kun tänään päivällä nosti vielä pientä lämpöä. Eilinen päivä meni kyllä niin puhtaasti nukkuessa, mutta tänään jo kaipasi jotain tekemistä, mutta hillitsin itteni, jotta paranen kokonaan enkä todellakaan kaipailisi mitään jälkitautejakaan, joita olen joskus harrastanut ihan urakalla.

Suuri kiitos kyllä pitää antaa kämppiksilleni, jotka kävivät kaupassa puolestani ja antoivat särkylääkkeitä! Nyt vain odottelen kärsimättömästi että pääsisi taas tekemään asioita, kuten takaisin harjoitteluun sekä esimerkiksi muutamia ihan täällä Eisenachissa olevia nähtävyyksiäkin tarkastelemaan. :)

Lisään nyt tähän yhden kuvan virkistämään tekstiä :D otin tämän auringonlasku kuvan meijän kämpän parvekkeelta :)


2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista Roosa sinulle!!

    VastaaPoista
  2. Kurjaa, että flunssakin vielä iski. Mutta todella vaikea siltä olisi välttyä, kun on flunssaisten lasten kanssa tekemisissä.

    VastaaPoista